jag hatar lov...

19.30 Känner hur jag får svårt att andas, något lägger sig tungt över bröstet jag blir yr. Gråten tränger upp genom halsen jag springer upp till mitt rum där ingen kan se mig. Kolapsar på sängen. Det värker och dunkar av panikångest. Jag vill  bara komma härifrån, mår inte bra här. Det måste finnas ett sätt kan inte vara omöjligt jag älskar min familj tro inget annat. Men det är nått som jag måset komma bort från som inte är bra för mig.

det du inte ser

Jag undrar hur länge man måste dras me tankarna som ständigt surrar i huvudet, den ständiga tinitusen...Hur frisk jag än verkar är så finns dem där varje dag. Varje gång jag ska äta ständigt påmind.  Jag vänder bort huvduet stänger av hörsen lysnar inte... men ibland skriker den så högt att jag inte orkar...det är då jag gör mina sne steg, ja jag erkänner jag gör fortfarnade saker som inte verkar friskt och sunt. Men jag visar det aldrig för någon,Tror i allfall ingen märker. El ja Du märker ju varjegång tankarna kommer men du ser inte allt....Man måste våga erkänna att man faktist har svagheter kvar och inte ljuga för sig själv. Jobba på svagheterna i stället för jag vet att en dag så försvinner verkligen allt och jag kommer bli helt fri. Det har jag lovat alla jag älskar men framförallt mig själv.

Home sweet home

Har ni haft den där obehagliga känslan att ni inte riktigt känner er hemma nånstans? Har haft så länge, fösrsta åren vi flyttade till sthlm var jätte jobbiga. Hade ingen anning om vad som var hemma, var jätte förvirrad och osäker.Man vill ju ha en tryghet, ett hem. En männklig grej alla vill känna grundtryghet. Acepeterade nog att detta var mitt hem fast jag hatar huset. Nu känns allt jätte annurlunda igen. ..Vet inte vad det är jätte svårt att beskriva, kanske kommer låta skit konstigt och obegripligt. Känns inte som förut när jag kommer hem längre. Kan inte sätta fingret på vad det är känns lite som jag "vuxit ur" mitt hem, som at jag inte bor där fast jag gör det. Låter konstigt men vill inte vara där mycket länge om dagarnam, hemma känns inte som förr. När jag kommer in i mitt flickrum så känner jag mig aldelse för vuxen för att bo där, skit skumt.  Det konstiga är att jag inte har nått annat ställe som känns mer som hemma heller. Så nu har jag plötligt inget som känns riktigt som hemma. Frusterande...

Brolle jr det där charmtrollet, smörigt men fint!

Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två
Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
En själ utan ett sår
Du fick mig glömma alla svåra år

Tro hopp kärlek

Bara så ni vet så att allt man vill ha kan man få. När jag och min samtalsperson satt oss ner och tittade igenom gammla papper och anteckningar på mitt slutmöte på scä så upptäckte ag något. Hade skrivit en lista på hur jag ville att mitt liv skulle se ut, vad jag ville uppnå. Och vet ni? Jag insåg då att allt jag skrivit ner hade jag nu! Fattar ni vad jag uppnåt? Det går bara man vill, jag skulle kunna skriva en ny lista nu på hur jag vill ha det om några år eller månader...och jag skulle kunna få det så ocskå!

Poesi till dig

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå
Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten
Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig
Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med
Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..
Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig
Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig
// Love

Anorexian gav mig mvg iallafall

Fick mitt betyg på projektarbetet idag, uppsats om mitt liv med anorexia och jag fick mvg! Super glad svårt och tungt att skriva men de blev bra till slut, skam den som ger sig!

Vet ni vad som händer idag?

JAG.SKRIVS.UT.FRÅN.SCÄ

Tala är silver men tiga är guld....

Jag hatar att jag älskar dig.....för du gör mig bara besviken gång på gång, Du finns inte alltid där när jag behöver dig jag fattar du är svagare än mig, och nu är det jag som måste ta hand om dig...men denna gång ska jag enbart tänka på mig själv, för jag sitter fast här med dig. Och jag ska ut, bli bättre än dig.

Tänker inte låta din skit dra ner mig igen. för jag har varit långt nere på botten...lättare sagt en gjort dock när jag är beroende av dig.

Det går bra nu

Hell yehh! ikväll ska jag bara ha kul njuta och fira, jag skiter i vad jag stoppar i mig. För just nu älskar jag min  kropp! jag är så sjuuk stolt att jag lyckats med att gå upp så pass mycket. Jag älskar mina kurvor!Jag är normalviktig, Jag orkar mer, mitt hår är tjockt och glansigt jag ler och skrattar mer än någonsin. (Kul att jag lyssnar på petter "det går bra nu" haha) Jag ska i allfall fira vad jag lyckats åstakomma, hylla min kropp. Sedan är det ju utskrivningen på mån och då jävlar!!!
RSS 2.0