min kväll

Vill glömma all ångest i kväll så jag ska sysselsätta mig hella kvällen. Har just ätiti en god middag och nu tänkte jag ta en varm dusch smörja in mig i nån god lotion sätta mig framför tv och se solsiidan och wallander. samt äta mummsiga knäckemackor och te. de blir min kväll

mirakel snälla

Jag vill att något ska hända i mitt liv, jag vill få erfarenhet och upplevelser. Känna nya dofter, smaker..ja vad som helst bara det händer något..denna helg har varit så ångestfylld..ska till scä i morgon det blir utvärdering på medicinen, vikt och samtal  mycket på en gång..jag hoppas att jag kan höja min dos för ja tycker inte att den hjälper nog mycket.

du sa att livet var något enkelt

Det här är verkligen inte min dag. Den började som vanligt med en stor potionen skit ångest. Jag och pappa åkte ut en sväng med bilden med hoppet om att det skulle lätta. gick en lite promenix i skärgården sedan va de tänkt at vi skulle fika men de gick inge vidare...så nu sitter jag här ensam och less på det här skit livet som aldrig tycks bli bättre...tur ändå att Håkan hellströms musik finns <3

den här dagen...

Börjar sent i dag så det blir en lunch hemma..skönt kan jag tycka,men det här är en såvla ångest morgon, mitt hjärta klappar jag känner mig nervös och tankar bar surrar runt i huvudet..känner mig ful och misslyckad plus mycket mer.Allt jag brukar känna när jag har sån här ångest...usch hur ska ja klara den här dagen?

lite mera av livet

Det här är en stor dag, något mycket bra har hänt! Jag har nämligen fått tillbaka min mens! kan ni tro detta! Efter över två år i svält har jag fått den igen.. man kan börja känna sig som en kvinna igen. Nu fungera min kropp som den ska och det känns underbart!

skakis

Idag var en jobbig dag. blev bara halva skoldagen orkade bara fram till luch, desutom var det få där så de var inte roligt.Har hur mycket skolarbete som helst men jag förtränger bara allt, orkar inte tänka på det. undrar hur detta kommer sluta...jag hade hur bra betyg som helst i ettan sen har de bara gått utför aja..svårt att skriva i dag för mina händer darra som bara den. Jag är yr och skakig. Det är nog medicinen jag hart börjat ta man kan få lite biefekter i början men det ger sig efter några dagar.

Svart hål

Det var ett tag sen jag skrev ursäkta för det. Mitt jullov har varit mycket bra ätit gott slappat så mycket jag bara har kunnat. Men verkligheten kommer krypan fram hur jag än försöker trycka undan den. allt gick åt helvete i torsdags och nu är ångesten skyhög igen. inte över maten...över allt annat (som jag skrivit om förut).  Jag vill verkligen inte tilbakca till skolan och allt vad det innebär. jag vill inte behöva ta itu med saker jag orkar inte med all krav. idag har trots allt varit lite bättre fick världens ångest attack i torsdags och i igår satt jag  bara paralyserad framför tvn och visste inte riktigt varför jag ska leva... Jag har jätte mycket ångest...nu sitter jag hemma ensam en lördags kväll..undrar vad han gör nu... undrar vad alla andra gör nu...

Men ska till scä på måndag och träffa läkare. Jag har bestämt mig för att ta någon form av anti depresiv medicin för jag kan inte ha det så här längre. Jag kan inte ha samma helvete som förra terminen. Jag känner att all min kraft är slut nu jag måste få hjälp... någon som tar anti dep? har det hjälpt?
RSS 2.0