Snart vid mållinjen

Snart är jag där! känns så underligt och märkligt eller egentligen känns det inte alls viket i sig känns konstigt. Detta som tagit upp så mycket av min tid jobbar jag nu emot. Jag går emot ångesten jag äter .Äter nästan vad jag vill till mellis bara det är ett stort steg. Men varför känner jag min inte så mycket gladare? jag har panik över att nu måste jag bli vuxen, nu måste jag börja ta ansvar. Det är läskigt! Jag vil att mitt liv ska vara annurlunda! jag vill ha så mycket som jag inte har!

Jag har börjat lite småt att ta kontakt med människor igen,igår var jag tex och fikade med några kompisar kul! imorgon blir de mer fika med kompisar och jag har till och med tagit kontakt med min förra pojkvän. Kankse jag orkar att ha ett förhållande nu? jag vill inte ha några förhoppningar han kanske inte känner nått för mig längre men ska bli kul att ses. lite pirr i magen är det ändå hihi.

Jag vill få tillbaka mina drömmar igen. jag vill börja planera för framtiden jag vill ta eget ansvar jag vill jag vill!

Dare to live

jag vill verkligen ha ett annat liv ,vara någon annan. Jag skäms och känner mig misslyckad jag längtar efter saker jag inte har. Jag skulle vilja byta ut allt eller inte allt men mycket.

 Maten går bra föresten,inte perfekt mycker gråt och jobbiga tankar men jag går upp i vikt. snart normalviktig snart växer jag igen vilket är mycket bra! om jag bara kan få känna mig stolt över vad jag åstakommit sluta drömma om allt jag inte har...
RSS 2.0