tick tack

Jag vill ta studenten nu!!!!  orkar inte med den här skiten längre finns så mycket viktigare roligare intressantare saker att göra. Har prov och uppsatser att skriva plus att jag MÅSTE skriva ett cv och skicka in det så fort som möjligt! Dessutom så ska jag ha ett socialt liv och vill trycka in så mycket roliga saker som det bara går. Jag behöver mycket mer tid än vad jag har...

Ljudet av ditt hjärta

Jag är så lycklig just nu, ville bara säga det!

Våga välja livet

Jag fattar nog inte vad jag åstakommit hur långt jag faktist har kommit, jag har nästan förträngt vilket helvete jag levt i i så många år i vilken bur jag suttit i. Jag visste inte längre vad livet var för något grät mins en gång om dagen blev offtast två räknade kalorier som en tok allt jag åt var noga uträknat jag rörde på mig så mycket jag kunnde sprang upp för trappan till mitt rum det känndes tilloch med bättre när jag lyckats ta bort en centimet av brödskivan. Jag undvek allt som var gott jag klarade inte mig själv jag hade ingen inspiration jag hade inga drömmar allt jag såg var mörker ocg dimma. jag skrattade aldrig fatta jag skrattade inte på säkert två år! Jag kunnde tvinga fram några falska leenden ibland men de var mest besvärligt. jag hade panikångest jag kunnde knappt ta mig till skolan låg hemma i dagar. Jag speglade mig och mätte mig oändligt många gånger om dagen. Jag trodde jag blev tjock av väldigt dumma konstiga saker. jag hatade mig själv mest i hella världen ville vara alla andra förutom mig. Vissa dagar visste jag inte varför jag levde över huvudaget.

men vet ni? jag lyckades vända på det. Nu sitter jag här och lever ett bra liv jag drömmer igen jag lever för dagen och känner mig som en super wommen vissa dagar. Jag trodde aldrig att mitt liv kunnde bli bra . Nu skulle jag absolut inte villa vara någon annan. jag tar mig sakta men säkert ut ur anorexi världen en sjuk hemsk förädisk värld som man måste ut ur annars kan man dö. Alla kan barar man vågar kämpa och gå emot. JAg gjorde ett beslut en dag det var oerhört smärtsamt men jag ångrar inte en sekund mitt val.

skoltrött

Jag orkar inte med skolan! Jag hatar den där dumma skolan, helst skulle jag barar villa göra klart mina uppgifter och slippa gå dit. Har inte varit där på länge känns som att mina betyg har sjunkit som en sten och jag har sån jävla ångest för det! hur fan kunnde jag låta det gå såhär? Jag har gjort annat... jag har faktist levt livet lite efter år fastklistrad i skolböker...men jag måste skärpa mig nu det är inte långt kvar till studenten och jag vill ha bra betyg! Jag har alltid haft höga ambitioner. Tror jag måste fråga pappa och min mentor om hjälp hur jag ska styra upp allt...

En kärleksförklaring

Tänker mest på dig. Du fyller hella min hjärna alla låtar jag lyssnar på förknippar jag med dig längtar efter dig. När vi ses känns det bara bättre och bättre. Jag har väldigt svårt att vissa kännslor men jag hoppas att jag kan ge dig nått i allfall.

jag har inga strka armar att bra dig på, jag är inte mycket inte mycket att titta på,
Barar så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtna klarar av att slå
jag går inte isär när jag går med dig

sakta ner snälla el?

Det händer så sjukt mycket i mitt liv just nu vet inte vart jag ska ta vägen allt på samma gång och jag känner mig förvirrad men ändå glad måste jag säga. och vet ni...mens nummer två har kommit det känns så jävla underbart. Fick min första i januari efter tre år utan mens och nu kom den andra tänka sig!!

Jag behöver disciplin

Jag fattar inte varför jag inte kan plugga..jag har fastnat! måste säga att jag upptäckt att de finns så mycket intressantare och roligare saker att lägga sin tid på än skolan...haha

Love

Jag kan inte sova längre jag tänker och känner så mycket..dagarna är fulla av intryck.  Jag hatar skolan vill bara bort därifrån vill vara på tetaern där jag hör hemma. Vill vara med honom skita i att plugga. Och jag vill ha sommmar nu!

Love

Jag kan inte sova längre jag tänker och känner så mycket..dagarna är fulla av intryck.  Jag hatar skolan vill bara bort därifrån vill vara på tetaern där jag hör hemma. Vill vara med honom skita i att plugga. Och jag vill ha sommmar nu!

Här kommer lyckan?

Kan ni fatta det! Jag är så lycklig just nu! jag hoppas det håller i sig för jag vill inte vara någon annan människa just nu. Jag har underbara vänner och underbar pojkvänn. Jag gör det jag älskar och jag känner mig snyggare än på flera år. Jag har kommit på att teatern är mitt liv och jag vill aldrig sluta med det! Det är en del av mig. Kanske går en anna utbildning men...el? jag är osäker just nu ska jag satsa helt på teatern?! Jag börjar bli en normal tonåring men normala tonårsproblem. Tänk att jag levt i den där anorexi bubblan så länge! snälla ni gör det ni med. Det går jag lovar. jag trodde knappt det själv men det är alltid värt ett försök det tar tid man måste ha tålamod. Jag kämpar fortfarande! inte framme än men jag har drivet att bli frik, ett jävla driv!

En annan jag

Det känns så knäppt att jag nästan inte hinner med allt jag ska göra längre..massa människor jag ska umgås med, saker jag ska göra, ställen jag ska vara på..Jag mår riktigt bra av det måste jag säga. Känner inte riktigt igen mig själv. Jag har inte samma liv som för några månader sen!
RSS 2.0