Let the sunshine in

Jag måste säga att jag mår bra, det känns som mitt liv har tgit en ny vänding på något underligt sätt. jag gråter inte längre jag känner mig mer självständing än på mycket läge jag har tagit så otroligt många nya utmaningar. JAg har gjort spontana saker knäppa saker kanske till och med dumma saker men allt blivit till något posetivt för mig. Jag har saker att göra hela tiden jag träffar vänner, nya vänner. jag har roligt jag skrattar. jag känner mig annurlunda det är jätte läskigt med tanke på i vilket skydda värld jag har levt i. Jag håller på att ta mig ur den där bubblan. Jag känner glädje för teatern igen!! Bara en sån sak som att det känns som att jag knappt varit hemma på flera dagar det känns otroligt.

varför det har blivit som det blivit är för att jag tagit cahanser jag har vissat framfötterna jag har varit modig och galen hihi. Det går att komma bort från anorexi bubblan jag är inte helt framme än jag har en lång bit kvar men för tillfället känns allt lite bättre.

vinden vänder lite...

Jag känner mig så annorlunda! Har inte fått nån panikattack på flera veckor mins inte sisst jag grät! Förut grät jag varje dag..vilken förändring det blivit. Har fortfarande svårt att ta mig an saker som att börja plugga men ändå .Jag känner mig lite bättre. plus att jag träffat någon som får mig att må bra <3
RSS 2.0