Superkvinna

En av mina största förebilder är coco chanel. Inte bara att kläderna och parymerna är bland de bästa som finns, de står för något, något sarkt. Hon arbetade sig uppåt från ingenting, föll många gånger men slutade aldrig tro på hennes dröm och potensial. Hon gav sig sjuton på att visa hennes jälv och framförallt män att hon klarade vad som helst. Hon gick mot strömmen och samhället. Hennes moto var att kvinnor skulle klä sig bekvämt och det viktigaste de skulle inte klä sig för männens skull utan för sin egen. En kvinna skulle stolt kunna gå, visa upp sig på gatan och känna sig vrålsnygg med en jävla självsäkerhet. Kläderna skulle spegla sin egen självkänsla.

 

Obehag

Kan vell inte påstå att jag mår tipptopp just nu, känner mig lite rädd oh orolig för allt är så annurlunda. JAg är van att ha sommarlov och veta att jag koomer tillbacka till läsåret med samma klass och ett schema att följa. Hänga med samma människor och ha samma rutiner. Nu kastas jag ut i nått stort och obekvämt och jag mår inte så bra av de nu i början. Kankse blir bättre med tiden men just nu äre inge vidare.

Jag har ingen anning om var mina vänner befiner sig just nu ,vad de gör. JAg är rädd att bli ensam igen för vem har jag då att komma till? Måste erkänna att min ångest och oro gör mig jobbig att ha ogöra med. Viktigt nu bara att jag äter bra så att det inte går ut över maten vilket det lätt gör, så nu har jag just avslutat en bamse frulle hoppasresten av dagen går bra den med...

Längtan

Jag hatar dessa kvällar ,kvällar då du bara försvinner du finns verkligen inte där. Jag försöker bara hålla mig undan trycka bort ångesten, tänka på annat, vill bara fly härifrån. Mår illa antagligen av all ilska och frustration som jag bara sväljer för att det inte ska bli bråk. Om jag bara kunnde ha lite mer flyt, få allt att gå lite snbbare så jag kan göra precis det jag vill med mitt liv, utan att vara beroende av dig. Det jag kan göra nu är att jobba häcken av mig och bara hålla ut den sissta tiden för inte ska ja ha det så här mycket längre till.
om till och med du sviker mig, vem i hella världen ska jag då kunna lita på?

Go go go!!

Imorgon bär det iväg!! Ska flyga till fjäran land och ha det almänt underbart och hysteriskt kul! Har lite resfeber men så ska det vell vara, tänk att jag klarade det! Jag lyckades bli så pass frisk att jag kan resa bort, långt bort...utan föräldrar! Känner mig så sjukt stolt. Jag fattar inte vad jag hållt på med.... Jag är så mycket lyckligare, roligare smartare ch framföralt snyggare nu!

 

 

Min egen boss

Lär dig att vissa människor helt enkelt inte är bra för dig, jag är så pass säker i mig själv.Nu börjar jag tycka om den jag är och bygga upp ett bra starkt socialt liv, jag är inte misslyckad eller sämre och därför kan jag välja vilka jag vill umgås med och vilka jag inte ska träffa. Ibland gör man misstag fastnar i gamla vanor och tankefällor, och jag lär mig av det. Men det är jag som bestämer vad som är bäst för mig!

Seger!

Jag lyckades!! Trots alla fruktansvärda tankar och ångest så lyckades ja hålla vikten! Det visar att jag faktist kommit ganska långt. Det känns så otroligt skönt, jag kan nog börja lita lite mer på mig själv.Jag vet att jag kan klara det trots svåra stunder.

Det kan alla bara man tar fram sin envisa sida och sin viljestyrka, för det har alla nånstans. Jag trro ingen vill vara sjuk i anorexia. Uppmärksamheten vill man ha ja, man vill bi ompyslad ja, man vill känna sig sed ja, man vill väka kännslor hos andra ja. Men ingen vill egnetligen ha sjukdomen anorexia för den är fruktansvärd.

hatbrev

Jag hatar dig så fruktansvärt mycket, kan inte beskrvia allt hat jag har i kroppen, Du förstörde mig, du förökte trycka ner mig så pass mycket att jag en dag skulle dö av all smärta. Du är min västa fiende och jag önskar att du aldrig hittar någon annan att plåga, Du är djävulden själv. Så jag säger till alla där ute håll er borta!

Jag hoppas, jag drömmer
att marken du går på går sönder
vad som än händer
jag hoppas att ditt vin blir till vatten,
blixtar prickar dig, hälsa till satan, vi hörs!
Jag hoppas att olika olyckor händer
du vet vad jag känner, jag vet att du hör
Jag hoppas du
du får leva med det resten av ditt liv
att du lever med det i all evig tid
fuck anorexi

 

I väntan på....

Sitter och väntar på att dra till scä...kan nog vra den västa väntan som finns. Att gå in i det där jävla vikt rummet,känner mig otroligt ensam just nu, vet inte vem ja ska prata me för vem kan förstå? Jag sitter ensam med mitt anorexispöke som ger mig en otroligt ångest just nu, jag fattar inte varför jag är så nervös jag har ju kommit så pass långt siffrorna borde inte spela någon roll längre och de har inte gjort det föregående veckorna, men nu...är vell för att jag ska resa, visa mig i bikini på stranden, gå i tunna kläder och äta massa god mat och glass. Jag är rädd för att jag gått upp i vikt och jag är rädd för att jag gått ner i vikt, jag har faktist ingen aning vad som har hänt med min vikt sen sisst...ovisheten gör mig galen!

Struggle

Mycket nytt i tankarna just nu, en del som händer inom mig. Jag känner att jag vill ta mig lite längre i livet nu, börja satsa och drömma igen. Eller inte bara drömma utan verkligen göra nått så att drömmarna blir verklighet. Jag sitter fast och vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga...känner frustration inom mig vilet känns otroligt jobbig och tar en enom enegi samt att det ger en stor potion ångest.

men lite saker händer som jag har att se framemot iallfall. Ska resa snart, imorgon blir de handledarkurs för körkortet!! men innan kursen blir de vikt koll...var jätte länge sen och maten har inte gått helt fläkfrit så att säga, massa ångest och tankar..jag mår skit och är jätte nervös men de måste bara gå bra ska ju skrivas ut efter sommaren!!

Jag vill bara säga...

Du är det finaste jag vet när allt annat här känns falskt och fel,
och jag går bara ner mig, för det är så jag säger det du är det finaste jag vet...

Addicted

vet ni vad den läskigaste kännlsan är? det är när jag känner mig beroende av någon annan, det är så oerhört skrämmade. Förut var jag otroligt beroende av mina förälldrar nu pratar ja inte ekonomiskt eller nått sånt utan rent kännslomäsigt, jag kunnde inte göra nått utan dem, inte åka till stan inte äta lunch inget! då menar jag absolut inget! Jag mådde så otroligt dåligt över det vem vill vara 17 och känna sig som en fyraåring? det var inge vidare kan jag säga, Just därför kämpar jag vidare med mig själv hella tiden för jag vill inte sitta fast där igen. Jag trodde aldrig att jag skulle vilja bli vuxen och känna mig nog trygg att skapa ett eget liv. Förut gav bara tanken på det mig en så fruktansvärd ångest. Nu vill jaga bara komma ut bli ett med mig själv och vara säker stå stadigt på två ben veta att jag kan klara vad som helst.

Jag vill ha ett projekt att jobba med, jag vill vara kreativ se att nått jag gör faktist ger resultat, att det tar mig någonstans. Det värsta är att stampa på att och samma ställe. Jag vill ju utvecklas och göra framsteg både personligt och kariärsmässigt. Just därför får jag inte bli beroende av någon...men jag måste insee att kärleken till vänner och familj alltd kommer göra en kännslomässigt beroende. Kärlek är beroendeframkallande men jag tror nog att det isluändan faktist bara är posetivt. För det är bara olyckliga svaga människor som inte vågar ta till sig kärlek.

backa inte!

Jag vill nog inte erkänna det men jag är fortfarande en lite marionett, dra i en tråd och jag gör nästanexakt vad du vill att jag ska göra. Notera nästan för jag är ju otroligt mycket starkare än förr, men jag hatar det för hella mitt liv handlar ju om att vara helt fri...


RSS 2.0