Önskelista

Jag önskar att allt var som förr, jag önskar att jag var liten och var problemlös. kunde hoppa upp i mammas famn och sommna där. Önskar att jag hade alla de vänner som jag förlorat genom åren. önskar att alla var liten och alla var på samma nivå. vill kuna le igen vill inte känna ångest för livet. varför kan jag inte spola tillbacks tiden? varför kan inte allt va som förr i tiden då jag var lycklig och hade lyckliga männsikor runtomkring mig...

mörker

vet inte riktigt vad jag ska skriva...har oändligt mycket tankar kännslor i mig men jag får inte ut nått. Jag försöker verkligen när jag sitter hos min samtalsperson men jag tycker inte att jag får ut det jag vill. Allt är svart och hemskt just nu. är så stresad för framtiden vet inte vad ja ska ta mig till. jag mår så dåligt...när vänder allt?

vet inte vad ja ska skriva mer... ångesten kväver mig, gråten dränker mig och stressen gör mig galen.

sitter i en bur

Jag tror den här dagen har varit bland de värsta på länge. Jag har så mycket ångest så det går inte att beskriva. jag kan inte påstå att det är mat ångest det är något annat. och den håller på att kväva mig. Har tryckt i mig  mediciner blev lite lugnare men jag mår fortfarnde så otroligt dåligt. Tror allt beror på att jag inte flyr undan längre jag svälter mig inte längre och på så sätt trycker jag inte undan alla de där läskiga kännslorna. Jag måste möta den stora verkligheten och det tar ärligt talat knäcken på mig.

I dag blev det ingen skola, jag orkade inte..Jag hatar den där skit skolan vill inte dit!vill bara jobba träffa andra människor och leva ett helt annat liv än vad jag gör nu....Jag måste bi frisk snart för jag orkar inte ha det så här längre...

vill inte titta i spegeln

Jag har försökt plugga idag... vissa skulle tycka att man var duktig men jag tycker bara att jag är jävligt misslyckad som inte orkar mera. Jag känner bara att tiden rinner i väg och jag ligger bara på den där skit soffan och gör ingenting. Tänk bara på vad vissa ungdomar gör med sin värdefulla tid, så mycket roligt! skaffar sig erfarenheter och upplevelser.

Allt är bara piss, jag är ensam och desutom så blve jag sjuk i dag också... jag hatar mig själv....
RSS 2.0