Förvandling

En hemsk dag kan förvandlas till en mycket bra dag har jag kommit på..Var så otroligt deppig i morse men sen blev de fika ute med en kompis och allt blev plötsligt lite ljusare..Altså jag måste säga fika nummer två var avklarad! En latte och en stor kanelbulle..fikade samma med mammsen i onsdags...guu vad livet blir lite roligare och lättare när man töjer på gränserna och bestämer själv vad man ska äta. Hade tänkt lämna halva jätte bulllen men icke det! Jag åt upp hella och vet ni vad jag måse riktigt bra efteråt riktigt bra! Har även ätit en stor god middag och senare blir det glass i stora lass,de ni!

Regniga dagar

Jag känner mig deppig och nere...vaknar och vet inte varför..vad är anledningen till att stiga upp? ja de kanske låter dramatiskt men vissa dagar blir bara så här...vissa dagar vet jag inte vad jag lever för. Dom är många..men jag kämpar på, och en dag så ska jag vakna och tänka annurlunda.

Rastlöshet

Finns det något värre än rastlöshet? jag vet faktist inte. Jag är en otroligt rastlös person..jag har altid tyckt om att känna lite stress ha många bollar i luften, Men sen ja blev sjuk går dagarna så otroligt långsamma..Jag har inget liv känns det som! Vad gör normala människor om dagarna? alla kan väll inte ha saker att göra hella tiden? eller är det bara jag som är ett socialt misanpassat mongo? jag vill ha mitt liv tillbacks nu! eller hade jag nått innan? jag minns inte kasnke har förträngt det...har någon nått tips för rastlöshet? någon där ute?

sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov för min del! Nu är jag klar med andra ring, så jävla skööönnnt! Dagen började piss med regn och dåliga tankar samt bad hair day..stora och små problem med andra ord. men det blev bättre nu har jag fått mina betyg (som jag är helt okeej/ nöjd med) Och i kväll ska jag dra ut me några vänner vilket ska bli kul.  Har ätiti en god/ stor lunch mummsigt..och en bit operatårta som mammsen köpt till mig samt förska hallon. och vet ni vad jag åt hela biten plus hallon för at jag kännde för det! de ni... Fick en solros också som avslutningspressent ,jätte fin ska sätta den vid boden så den får maximal värme och sol.
Är lite oroad dock för hur det ska gå med kvälsmålet sedan..ska ju ut, mina rutiner rubbas vilket anorexin blir galen på..vet inte vad jag ska äta när jag ska äta...men de måste gå ändå!

 Kämpa på alla där ute! det går lita på det.

it takes a fool to remain sane

Det känns så märkligt att det faktist går bättre..det är nästan skrämmande..ja menar när ja tänker på mat så är det inte alls som förut visst finns dom gammla vanorna där men jag kan snabbt tänka om fast det gör fruktansvärt ont. Allt sitter i huvudet..allt sitter i vilken inställning, vilket mål man har..och ja nu vet jag att man faktist måste vilja gå upp i vikt om det ska fungera. Jag vill upp i vikt nu och därför går det också som det ska.  Det finns så mycket i det friska livet som skrämmer mig så mycket som jag försökt trycka ner med min ätstörning men jag vet att jag inte kan rymma från livet längre. Jag ska leva det, fast det kanske inte är som jag vill att det ska vara så ska jag ändå göra det bästa av vad jag har. jag har så oändligt långt kvar men det viktiga är att jag har rätt inställning, rätt mål!

Jag förlorar alla mina vänner den här gången

Jag känner mig så jävla hopplöst ensam. Alla har lämmnat mig, valt någon annan ..jag förstår varför.. jag skrämmer bort alla, har inga vänner kvar ingen alls...gråten tränger fram jag vill sprinng bort, åka bort, komma bort. Varför är allt skit..jag vill bara känna mig, glad och harmnisk. Snälla lämna mig inte, inte nu...

maximal hastighet vart jag vill så fort jag kan

Jag kämpar och sliter, sliter och kämpar nu vill jag bara gå upp i vikt! Få det gjort, bli normalviktig..ha en kropp som jag kan forma med träning, äta vad jag vill, göra vad jag vill..Känner att jag börjar bli otålig det måste gå fort..fast jag vet..ska låta allt komma i sin takt. Men jag vill bara komma fram till målet nu ..det känns skönt att ha den motorn bakom sig så jävla skönt..

Ge mig styrka

Jag känner mig så jävla stark, glad, rädd, orligt ,överlycklig ,dålig ,bra. Ja allt på samma gång..kan ni fatta att jag lyckades? Jag går mot det friska och de va inte så lite ja gick upp! men jag var beredd på det. Nu kommer nästa steg det som kanske är änu viktigare, att hålla fast vid det jag just nu håller på med. Nu måste jag bara stå ut med hur kroppen förändras hur ska jag klara detta? nån som har ett tips? I allafall... så fort vi va klara på scä gick jag o pappa o firade med fika. En stor kanelbulle..det är viktigt att man fortsäter så fort mötet är klart så man inte börjar tveka utan fortsätta framåt mot livet..jippi!

Fight!

Jag kämpar... Jag kämpar som aldrig förr...
... nu ska den jäveln bort en gång för alla!

RSS 2.0